/ Ναυτιλιακά χρώματα / Super Stainless Καθαριστικό για τα Ανοξείδωτα του σκάφους

Super Stainless Καθαριστικό για τα Ανοξείδωτα του σκάφους

Alfakem 12 Απριλίου 2016 - 13:22 για Ναυτιλιακά χρώματα

Πώς μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα ανοξείδωτα μέρη του σκάφους χωρίς κόπο?

Ο καθαρισμός των ανοξείδωτων γίνεται πολύ εύκολα με το προϊόν Super Stainless, όπως φαίνεται και στο video

Για να πετύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία

Rust-damaged-fairlead-cleaned-and-spotless-using-Super-Stainless-stainless-steell-rust-remover-and-cleaner1. Αναsuper stainlessκινήστε καλά πριν τη χρήση
2. Βάλτε ένα μέρος Super Stainless – αφαιρετικό σκουριάς από ανοξείδωτα – μέσα σε ένα κατάλληλο δοχείο, πλαστικό ή ανοξείδωτο. Το Super Stainless είναι σε μορφή gel ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κάθετες επιφάνειες.
3. Εφαρμόστε μία γενναιόδωρη ποσότητα με ένα μικρό πινέλο βαφής, βεβαιωθείτε ότι το Super Stainless εφαρμόστηκε καλά μέσα σε ρωγμές, σχισμές και γωνίες ώστε να εξουδετερώσει κάθε σκουριά. Να βεβαιώνεστε πάντα ότι το Super Stainlessμπαίνει σε σκουριασμένες ενώσεις μετάλλων, όπου τα παραδοσιακά καθαριστικά δεν μπορούν να μπουν, ώστε να αποτρέπεται η πρόωρη αποκόλληση της ένωσης.
4. Πάντα να ελέγχετε ότι τα εξαρτήματα είναι καθαρισμένα από παλιά κεριά και γυαλιστικά προϊόντα που δρουν σαν μπάρα, και εμποδίζουν την απόδοση του Super Stainless αποτρέποντάς το να φτάσει στους πόρους του εξαρτήματος και να το καθαρίσει εξολοκλήρουRusty-Stainless-chain-cleaned-using-Super-Stainless
5. Αφήστε το Super Stainless να δράσει στην επιφάνεια για τουλάχιστον 45 – 60 λεπτά, το Super Stainless είναι αρκετά ευαίσθητο με την θερμοκρασία και αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε περιβάλλον με θερμοκρασία πάνω από 18 βαθμούς Κελσίου. Αν η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη ή τα εξαρτήματα είναι πολύ λεκιασμένα, τότε το Super Stainless θα χρειαστεί περισσότερη ώρα για να αποδώσει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Το Super Stainless κάνει τη δουλειά χωρίς εσάς, οπότε αφήστε το απλά να δράσει από μόνο του.
6. Να θυμάστε ότι αν εφαρμόζετε το προϊόν μία ανοιξιάτικη ζεστή μέρα, μετά από ένα βράδυ που είχε αρκετό κρύο, μπορεί η θερμοκρασία του περιβάλλοντος να είναι πάνω από 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά η θερμοκρασία των Rusty-stainless-steel-boarding-ladder-cleanedανοξείδωτων εξαρτημάτων που είναι προς καθάρισμα, θα αργήσει να ανέβει στους 18 βαθμούς άρα το Super Stainless, θα χρειαστεί περισσότερη ώρα να δράσει.
7. Το Super Stainless δεν πρέπει να αφεθεί να στεγνώσει πάνω στην επιφάνεια γιατί αλλιώς χάνει τη δραστικότητά του. Αν συμβεί κάτι τέτοιο σε μία πολύ ζεστή μέρα δουλεύοντας κάτω από τον ήλιο, τότε απλώς περάστε άλλη μία στρώση του προϊόντος. Αν μπορείτε να δουλέψετε σε σκιά, τότε θα είναι καλύτερα ώστε το Super Stainless να μην στεγνώνει.
8. Μετά από 60 λεπτά, ή περισσότερο σε κρύες θερμοκρασίες, απλώς ξεπλύνετε το Super Stainless από τα εξαρτήματα με καθαρό νερό και ένα σφουγγάρι.
9. Αν το εξάρτημα έχει σοβαρό πρόβλημα σκουριάς, μπορεί να είναι αναγκαίο να επαναλάβετε τη διαδικασία για να εξαλειφθεί όλη η σκουριά.
10. Να θυμάστε ότι το Super Stainless– αφαιρετικό σκουριάς από ανοξείδωτα – λειτουργεί μέσω μίας χημικής ένωσης και χρειάζεται απλά χρόνο να δράσει. Μην τρίβετε ή ξύνετε το Super Stainless κατά τη διάρκεια που δρα.

Σημαντικές σημειώσειςRusty-stainless-steel-port-side-outlet-spotlessly-cleaned-and-rust-free-using-Super-Stainless-rust-stain-remover

Το Super Stainless – είναι σχεδιασμένο για να αφαιρεί μόνο τη σκουριά από ανοξείδωτο χάλυβα ναυτιλιακού τύπου και όχι χαμηλότερης ποιότητας, όπως είναι οι ανοξείδωτες επιφάνειες σε κουζίνες κτλ. Αν δεν είστε σίγουροι για την ποιότητα του ανοξείδωτου που έχετε, είναι προτιμότερο να κάνετε ένα τέστ σε κάποιο μικρό σημείο. Μπορεί να μην είναι κατάλληλο για κάποια πλαστικά εξαρτήματα.

Θυμηθείτε: Πάντοτε, να φοράτε πάντα Μέσα Ατομικής Προστασίας, ήτοι: γυαλιά, γάντια, μάσκα, κλπ κατά το χειρισμό οποιωνδήποτε χημικών

 

1 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟΥ