/ Ναυτιλιακά χρώματα / Σαμπουάν σκαφών: καθαριστικό σκαφών Boat Buddy Marine Surface Wash

Σαμπουάν σκαφών: καθαριστικό σκαφών Boat Buddy Marine Surface Wash

Alfakem 14 Ιουλίου 2015 - 13:46 για Ναυτιλιακά χρώματα

Χρειάζομαι ένα αποτελεσματικό καθαριστικό σαμπουάν για το σκάφος μου….Ποιο προϊόν πρέπει να αγοράσω?

H σειρά προϊόντων Boat Buddy (made in Ireland) θα μας βοηθήσει ώστε να το πετύχουμε αυτό πολύ εύκολα. Συγκεκριμένα το καθαριστικό σαμπουάν Marine Surface Wash είναι ένα προϊόν γενικού καθαρισμού του σκάφους. Είναι ένα απορρυπαντικό σαμπουάν βιοδιασπώμενο, μη καυστικό καθαριστικό σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε σκληρές επιφάνειες και να διαλύει τις επιφανειακές βρωμιές, ρύπους και λεκέδες.

  • Περιέχει ισχυρούς  γαλακτωματοποιητές για να διασπάσει τους λεκέδες που υπάρχουν στην επιφάνεια των σκαφών (από fiberglass, ξύλο και μέταλλο). Ασφαλές για χρήση στις περισσότερες επιφάνειες.
  • Το προϊόν είναι υπερσυμπυκνωμένο επομένως είναι πολύ οικονομικό στη χρήση του, καθώς μπορεί να αραιωθεί μέχρι και 50 μέρη νερού προς 1 μέρος του προϊόντος, έτσι 1 συσκευασία μπορεί να καθαρίσει πάρα πολλά τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας
  • Όταν χρησιμοποιείται σε ισχυρές αραιώσεις όπως 5:1, είναι σκόπιμο στη συνέχεια να πλύνετε την περιοχή που επεξεργαστήκατε  με το standard διάλυμα ώστε όλα τα ίχνη του προϊόντος & μόλυνσης να φύγουν από την επιφάνειαBoat Shampoo marine
  • Βιοαποικοδομήσιμο και υδατοδιάλυτο

Αφαιρεί λάδι, γράσο, αιθάλη, διαρροές καυσίμου, τα φύκια και τα περισσότερα άλλα υπολείμματα συμπεριλαμβανομένων των παλαιών κεριών και βερνικιών.

Συσκευασία: 1000ml

 

Διαδικασία Χρήσης του Boat Buddy Marine Surface Wash
1. Διαλύστε 100ml (μισό φλιτζάνι) σκέτο Boat Buddy Marine Surface Wash μέσα σε ένα κουβά και προσθέστε 5 λίτρα ζεστό νερό, αν δεν υπάρχει ζεστό νερό βάλτε κρύο νερό.  Σε πολύ βρώμικα σημεία βάλτε διπλή δόση του προϊόντος.
2. Ξεκινήστε από το υψηλότερο σημείο του σκάφους, και συνεχίστε δουλεύοντας προς τα κάτω παίρνοντας τη βρωμιά μαζί σας.

Boat Buddy Tip: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσετε από τα χαμηλά σημεία & στη συνέχεια η βρωμιά από τα πάνω σημεία, να πέφτει χαμηλά όπου έχετε ήδη καθαρίσει

3. Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι απλώστε το διάλυμα πάνω στην επιφάνεια του σκάφους , προσέχοντας να καλύψετε όλες τις περιοχές του σκάφους με την ίδια ποσότητα. Το πιο σημαντικό είναι να δώσετε στο Boat Buddy Marine Surface Wash χρόνο να δράσει.
4. Μόλις καλύψετε μία περιοχή περίπου 5- 6 m2, πηγαίνετε πίσω και με ένα σφουγγάρι (ή μαλακή βούρτσα) τρίψτε δυνατά την επιφάνεια και μετά ξεπλύνετε ενδελεχώς . Αν κάνετε αυτή την εργασία σε μέρα που έχει ήλιο και ζέστη, τότε καλύψτε αρχικά μικρότερο εμβαδό από 5-6 m2, ώστε να αποφύγετε το διάλυμα να στεγνώσει πάνω στην επιφάνεια, καθώς τότε θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία για να αφαιρέσετε το προϊόν που στέγνωσε.
5. Έτσι τώρα η επιφανειακή βρωμιά έχει φύγει από το σκάφος, αφήνοντας από κάτω να φαίνονται μόνο πολύ επίμονοι λεκέδες.  Επιβεβαιώστε ότι η επιφάνεια έχει ξεπλυθεί ενδελεχώς και ότι έχουν φύγει πλήρως η επιφανειακή βρωμιά και το καθαριστικό.
6. Συνεχίστε καθαρίζοντας το σκάφος ανά τμήματα. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σκέτο σε σημεία που έχουν πολύ συγκεντρωμένη βρωμιά όπως είναι η εξάτμιση και οι έξοδοι των σεντινών. Μην ανησυχείτε αν όλη η βρωμιά και οι λεκέδες δεν φύγουν σε αυτό το στάδιο, καθώς αυτό είναι μόνο το πρώτο μέρος της διαδικασίας. Το επόμενο στάδιο είναι το ξεκιτρίνισμα που γίνεται είτε με τη χρήση του Boat Buddy Marine Surface Cleaner ή του GRUNT με τα ίδια καταπληκτικά αποτελέσματα!!
7. Πάνω σε επίμονα σημάδια, εφαρμόστε το προϊόν σκέτο, αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά και μετά τρίψτε με μία μαλακή βούρτσα.  Αυτό θα πρέπει να έχει αφαιρέσει το μεγαλύτερο μέρος από τα σημάδια βρωμιάς, ειδικά αυτά που οφείλονται σε γδαρσίματα από τα μπαλόνια και σημάδια από μαύρες σόλες παπουτσιών

            Boat Buddy Tip: Αν καθαρίζετε περιοχές με αντιολισθητικό ανάγλυφο ή περιοχές με πολλά βρύα ή άλγη θα βοηθήσει να τις τρίψετε με μία ειδική βούρτσα χειρός για κατάστρωμα, ώστε το προϊόν να εισχωρήσει μέσα & να καθαρίσει βαθιά, ειδικά γύρω από εξαρτήματα όπου συγκεντρώνεται βρωμιά.

 

0 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟΥ

Στείλτε μας ένα μήνυμα εδώ