/ Υφάσματα ενισχύσεων / Υαλοΰφασμα Ενίσχυσης & Fiberglass Επισκευής 300g/m2

Υαλοΰφασμα Ενίσχυσης & Fiberglass Επισκευής 300g/m2

Alfakem 19 Ιουνίου 2014 - 09:33 για Υφάσματα ενισχύσεων

Μία πολύ συχνή ερώτηση που έχουν οι πελάτες μας είναι ποιο είναι το κατάλληλο υαλοΰφασμα ενίσχυσης που πρέπει να χρησιμοποιήσουν όταν θέλουν να κάνουν μία επισκευή. Παρόλο που τα υφάσματα έχουν μεγάλη ποικιλία σε βάρη, πλέξεις, διαστάσεις, κατεύθυνση ινών κτλ και η καλύτερη λύση είναι να τα δει κανείς από κοντά για να αποφασίσει τι ταιριάζει καλύτερα, υπάρχει και η εύκολη λύση για να αποφασίσετε.
Για όσους δεν μπορούν να μας επισκεφτούν από κοντά (ALFAKEM Αγ. Άννης 10 & Π.Ράλλη, Ταύρος 17778) και να δουν τα υαλοϋφάσματα, η πιο ασφαλής επιλογή είναι να διαλέξουν το υαλοΰφασμα  300g/m2 για την επισκευή που θέλουν να κάνουν γιατί δεν είναι ούτε πολύ χοντρό ώστε να είναι δύσκολος ο εμποτισμός με πολυεστέρα ούτε πολύ λεπτό ώστε να χρειάζονται πολλαπλές στρώσεις για να επιτευχθεί ένα σωστό πάχος κατασκευής
Υαλοΰφασμα Mat 300g/m2 (csm: chopped strand mat): Τα υαλοϋφάσματα Mat (η πλήρης ονομασία είναι chopped strand mat) είναι υφάσματα αποτελούμενα από λεπτές ίνες γυαλιού μικρού μήκους, οι οποίες είναι διασπαρμένες ισομερώς προς όλες τις κατευθύνσεις επί της επιφάνειας του υφάσματος και κολλημένες μεταξύ τους με ειδική κόλλα (Emulsion ή  Powder).
Yαλοΰφασμα 300g/m2 Emulsion: εμποτίζεται με όλες τις ρητίνες (πολυεστέρες) εκτός από εποξικές ρητίνες.
Φάρδος ρολού: 1,00m & 1,25m
Βάρος ρολού: 36kg & 46kg αλλά δεν υπάρχει minimum ποσότητα αγοράς σε κιλά
Στην καθομιλουμένη πολλοί αναφέρονται στο υαλοΰφασμα με την ονομασία fiberglass ή γυαλί ή ύφασμα επισκευής ή ακόμα και τρίχα-πολυεστέρα!

 

Fiberglasss laying 2 (2)           fiberglass_csm1

0 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟΥ

Στείλτε μας ένα μήνυμα εδώ